Frank Baines Saddlery 

Frank Baines zadels, marktleider in Engeland, verkocht in meer dan 20 landen en nu beschikbaar in Nederland. Dit familiebedrijf heeft meer dan 150 jaar ervaring, en dat merk je. Alle zadels van Frank Baines worden handgemaakt, er is geen productielijn en iedere zadelmaker is persoonlijk verantwoordelijk voor zijn product. Dit maakt dat de zadels uitzonderlijke kwaliteit ademen. 

 

Door de verscheidenheid aan modellen is er voor ieder wat wils. Daarnaast kunnen de zadels tot in detail worden aagepast voor ruiter en paard om zo optimale pasvorm en comfort te kunnen garanderen. Door de continue innovatie van de producten, het gebruik van enkel de beste kwaliteit materialen, het vakmanschap en de passie vormen de zadels van Frank Baines Saddlery echt een klasse apart.

Frank Baines en zijn bedrijf winnen regelmatig prestigieuze wedstrijden zoals ‘Best Made Saddle’ en ‘Best New Product Award’ van The British Equestrian Trade Association en van Spoga House in Duitsland.

 

De Frank Baines zadels zijn verkrijgbaar vanaf € 2250,- 
Alle modellen worden volledig op maat en naar wens samengesteld. 

Frank Baines Saddlery: "Fit for the Future!"

Ingrid Hooijen

"Ik heb gekozen voor een op maat gemaakte Frank Baines. Wat een vakmanschap en kwaliteit! Ik ben erg tevreden met mijn zadel en de service van Anne."