Over Het Zadelkompas

Laat ik me even voorstellen, mijn naam is Anne van Vugt, MSFC en SMS gekwalificeerd Saddlefitter. Mijn doel is om iedere ruiter-paard combinatie van een goed passend zadel te voorzien zodat zij optimaal kunnen presteren. Kernwoorden hierbij zijn transparantie, gedegen onderzoek en service. 

 

Al van kleins af aan ben ik te vinden tussen de paarden en later fanatiek in de dressuursport. Na het afronden van de HAVO was het plan om de paarden lekker als hobby te houden en een 'normale' opleiding te doen en dito baan te vinden. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kon. 

Toen mijn sportpaard met een hardnekkige blessure kampte welke mede veroorzaakt werd door een slecht passend zadel begon ik mij meer en meer te interesseren in zadels en hun pasvorm. Het oorspronkelijke plan om een 'normale baan' te vinden werd aan de kant gezet en ik besloot mijn hart te volgen. 

Na het met goed gevolg afronden van de opleiding tot Master Saddle Fitting Consultant ben ik in April 2014 Het Zadelkompas gestart. In 2019 heb ik besloten om voor de hoogst haalbare kwalificatie te gaan: namelijk die van SMS qualified Saddlefitter. Ook deze heb ik met goed gevolg behaald. 

In een individueel ingestelde sector als de paardensector is het belangrijk om veel samen te werken en je horizon te blijven verbreden. Het Zadelkompas beschikt daarom over een breed netwerk met goede, goed opgeleide professionals met allemaal hetzelfde doel voor ogen; ruiter en paard optimaal te laten presteren. Want of we het nu hebben over een top dressuurcombinatie of een recreatiepaard; optimaal presteren willen we allemaal.

 

Happy Athletes, daar doen we het voor! 

Ervaringen van onze klanten

Please reload