top of page
Zoeken
  • Anne van Boxtel

Mooi rood is niet lelijk!


In mijn vak prijs ik mij vaak gelukkig. Gelukkig eigen baas te zijn. Gelukkig dat ik fijne klanten heb. Gelukkig dat ik dagelijks paarden en ruiters blij mag maken met een perfect passend zadel. Gelukkig dat ik soms wat ogen mag en kan openen.. En zo gaat het rijtje nog wel even door. Maar ook altijd weer gelukkig dat ik klanten heb die durven 'anders' te zijn. Die oogjes gaan gloeien van pret. Je hoort de radartjes in hun hoofd nog nét niet draaien.. Als ze al die prachtige leerstalen zien en in hun hoofd hun droomzadel aan het samenstellen zijn dan zie je het kwartje vallen; De mogelijkheden zijn écht eindeloos.

Deze week kreeg ik een zadel binnen van een klant waarbij ik dit ook zag gebeuren. Hij wilde een zadel met brandweerrode accenten. Het logo van zijn bedrijf en de bedrijfskleding hebben allemaal brandweerrode accenten, dus dat zadel moest ook brandweerrood! Nou ja, wat accenten dan.

Ik zag de teleurstelling in zijn ogen toen er alleen een bordeauxrood lak staaltje te vinden was in mijn koffer met stalen. "Shit, hoe gaan we dit oplossen?" was het eerste wat er door mijn hoofd schoot.

Snel naar de leverancier in Engeland gebeld en gevraagd of ze ergens 'Firebrigade Red' aan kunnen komen, in lak dan wel te verstaan! Enkele mailtjes en foto's later hadden we dé kleur gevonden. YES!

En dan begint het wachten. Ik betrapte mezelf er dit keer op dat ik nét zo nieuwsgierig was naar dit zadel als de klant zelf. Toen het zadel dan eindelijk binnen was, heb ik echt even met verbazing staan kijken. "Wauw, wat een zadel.".

Tja, laat het zadel verder maar voor zich spreken.

Merk: Frank Baines

Type: Omni Dressage

Kleur: Zwart met 'Ruby Red' accenten.

Su-per Gaaf. (Ja, met een hoofdletter G!)

#zadel #opmaatgemaakt #FrankBaines #Omni #Dressuur #perfectpassend #brandweerrood

216 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page