top of page

Zadels

Is alleen het beste zadel goed genoeg voor u en uw paard? Wilt u een uniek en perfect passend zadel? Ook voor maatwerk bent u bij Het Zadelkompas aan het juiste adres. Wij maken voor u een zadel op maat óf werken met 'standaard' zadels. Hoe dan ook; Uw wensen en uw paard staan bij Het Zadelkompas centraal. 

Een goed passend zadel draagt bij aan de optimale conditite en prestatie van u en uw paard. Het zorgt voor een gelijke drukverdeling, laat uw hulpen goed doorkomen, het laat u in balans zitten en geeft uw paard optimale bewegingsvrijheid om soepel, ruim en krachtig te bewegen. Daarbij geeft een goed zadel u ook gewoon het allerbeste gevoel. 

Een zadel is een kostbaar goed, maar een zadel van kwaliteit gaat jaren mee en geeft veel rijplezier. Daarnaast behoudt een zadel, mits goed onderhouden, lang zijn waarde. Daarom werkt Het Zadelkompas enkel met de beste kwaliteit zadels kenmerkend door een perfecte pasvorm voor ruiter en paard. 

Elly Reeuwijk

"Anne biedt een goede service en heeft veel (!) keuze in de zadels. Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe zadel en mijn paard loopt vele malen beter!" 

Frank Baines Saddlery

Frank Baines Saddlery is een van de leidende producenten in Engeland van handgemaakte zadels. De zadels worden verkocht in meer dan 20 landen en zijn nu via Het Zadelkompas ook beschikbaar in Nederland, waar ze snel groeien in populariteit. 

 

De zadels staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit, aandacht voor detail en innovatieve ontwerpen welke zorgen voor een ultieme pasvorm en optimale prestaties. 

 

Frank Baines Saddlery; "Fit for the Future."

Frank Baines frank bains beens banes maatwerk zadel custom zadel zadel op maat goed zadel
bottom of page